Ποιότητα πρώτα, τίμιος ανώτατος.

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Xiamen Jinlida Precision Hardware Industry Co., Ltd.

Xiamen Jinlida Precision Hardware Industry Co., Ltd.

1 2 3 4
Xiamen Jinlida Precision Hardware Industry Co., Ltd. Xiamen Jinlida Precision Hardware Industry Co., Ltd. Xiamen Jinlida Precision Hardware Industry Co., Ltd. Xiamen Jinlida Precision Hardware Industry Co., Ltd.
Our Factory ISO9001 Our Workshop Quality Inspection Tools

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Σε όλο τον κόσμο
Αριθμός Υπαλλήλων : 70~80
Ετήσιες πωλήσεις : 1800000-2300000
Ιδρύθηκε Έτος : 2007
Εξαγωγή pc : 10% - 20%

Η Co. βιομηχανίας υλικού ακρίβειας Jinlida Xiamen, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2007, τοποθετημένος σε No.179, των νήσων Τόγκα πάρκο, βιομηχανική ζώνη συγκέντρωσης, των νήσων Τόγκα περιοχή, Xiamen, επαρχία Fujian, Κίνα, η οποία καλύπτει 5000 τετραγωνικά μέτρα του εδάφους καθώς επίσης και μιας γρήγορων και κατάλληλων επικοινωνίας και μιας μεταφοράς.

 

Το εργοστάσιό μας έχει σχεδόν 80 υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένων 30 επαγγελματικών τεχνικών που μπορούν να αναλάβουν το επαγγελματικό σχέδιο QC φορμών and10 του προσωπικού, άλλα είναι εξειδικευμένοι εργάτες. είμαστε μια σύγχρονη επιχείρηση ειδικευμένη στην έρευνα, την ανάπτυξη, την κατασκευή, το μάρκετινγκ και την εξυπηρέτηση των ειδών μερών αυτοκινήτου, συνδετήρων και σφραγίσεων υλικού ακρίβειας.

 

Έχουμε εφαρμόσει ιδιαίτερα μια σειρά προηγμένων αυτόματων παράγοντας προτύπων διαδικασίας μηχανών. Η επιχείρησή μας έχει 60 αυτόματες μηχανές τόρνου (μπορεί να επεξεργαστεί τη διάμετρο μεταξύ 1 και 20mm), 20 CNC μηχανές (μπορεί να επεξεργαστεί τη διάμετρο μεταξύ 1 και 380mm), 10 κρύους κατόχους, 10 μηχανές σφράγισης, 10 αυτόματες τρύπημα και μηχανές διατρήσεων (μπορεί να επεξεργαστεί τις προδιαγραφές δοντιών από το τετρ.μέτρο σε M12), 40 τόρνοι μετρητών της Ταϊβάν (μπορεί να επεξεργαστεί τη διάμετρο μεταξύ 1 και 25mm), 7 μηχανές άλεσης (μπορεί να επεξεργαστεί το ακριβές υλικό αυτοκινήτων, τα αυτοκίνητα μέρη διατάξεων θέσεων και άλλα προϊόντα), 10 μηχανές βιδών. Μπορούμε να επεξεργαστούμε τα διαφορετικά είδη μεταβλητών μερών, όπως τα ρουλεμάν, βίδες, καρύδια, μπουλόνια, μέρη σφράγισης, κρύα μέρη εκμετάλλευσης, δακτύλιος και ούτω καθεξής.

 

Εκτός αυτού, το εργοστάσιό μας έχει ένα ισχυρό ποιοτικό σύστημα διαχείρισης, είχαμε περάσει ήδη την πιστοποίηση ISO9001: ποιοτικό σύστημα του 2015. Εφαρμόζουμε την τυποποιημένη διαχείριση και η διαχείριση δικτύου στην επιχείρησή μας, σιγουρεύεται ότι τα προϊόντα έχουν υψηλό - ποιότητα σε κάθε διαδικασίες.

 

Η επιχείρησή μας έχει περισσότερο από 20 έτη εμπειρίας την υπηρεσία στη μηχανή, τα της οποίας μέρη αυτοκινήτου ακρίβειας είναι το καλύτερο κατά τη διάρκεια των αντίστοιχων Xiamen και είμαστε κύριοι της περισσότερης προηγμένης τεχνολογίας, τα προϊόντα που παραγάγαμε παντού την επαρχία Fujian.

 

Η επιχείρησή μας είμαι στη μεγάλη ανάπτυξη και κρατάμε την επιχείρηση καινοτομούμε συνεχώς. Και η προηγμένη τεχνολογία, η τέλεια υπηρεσία και η ισχυρή τεχνολογία μας σιγουρεύονται τα προϊόντα μας τέλεια. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με σας. Ποιότητα πρώτα, τίμιος ανώτατος. Θα κάνουμε την αδιάλειπτη αναζήτηση που κάνει καλύτερα, συγχρόνως, καλωσορίζουμε όλους τους πελάτες ερχόμαστε να συζητήσουμε την επιχείρηση και να επισκεφτούμε την καθοδήγηση. Ελπίζουμε ότι μπορείτε να καθιερώσετε τη φιλική επιχειρησιακή σχέση με μας. Ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε το φωτεινότερο μέλλον μαζί με σας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Xiamen Jinlida Precision Hardware Industry Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Tiya Wen

Τηλ.:: 86-592-7895966-8005

Φαξ: 86-0592-7895963

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)